Visste du at 47 prosent av brannvesenets utrykninger i 2017 skyldtes komfyrbranner hjemme hos folk?

Brannvesenet rykket i fjor ut til 3 344 boligbranner i Norge, og hele 1 582 av disse var branner eller branntilløp på komfyren. Én enkel komfyrvakt vil løse problemet og redde hjemmet ditt fra å gå opp i røyk.

Komfyren er hjemmets klart største brannkilde. Så godt som alle komfyrbranner skyldes tørrkoking og ikke tekniske feil ved produktet. Da er det veldig fint å ha en komfyrvakt som hindrer at farlige situasjoner oppstår. Vi anbefaler alle å installere komfyrvakt! Fra 2010 ble det krav om komfyrvakt i alle nye boliger, og ved oppussing gjelder kravet om komfyrvakt dersom det legges opp ny kurs til kjøkkenet. De samme reglene gjelder fritidsboliger.

Slik fungerer komfyrvakten

Komfyrvakten består av en sensor og en strømbryter , og sensoren overvåker kokeplatene. Hvis sensoren oppdager fare for brann, utsløser den en alarm. Om ingen reagerer på denne, gir sensoren beskjed til en bryter om å kutte strømmen til komfyren.

Knalltilbud

Hos oss får du nå en Garo SR3 komfyrvakt ferdig installert til kun kr. 4499,-! 5 års garanti! Tilbudet gjelder for områdene Kvikne, Rennebu, Soknedal, Meldal og Oppdal. Kampanjen varer til 30.4.2018.